Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија

Музички времеплов
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • 1977 - UK No.1 Leo Sayer 'When I Need You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје