The Revivalists - Wish I Knew You


Музички времеплов
  • 1984 - UK No.1 George Michael 'Careless Whisper'
  • 1979 - USА No.1 Chic 'Good Times'
  • 1976 - Variety' известува дека Marvin Gaye добил двапати по 5 дена престој во затвор во Лос Анџелес, зашто одбегнал да плати алиментација за своите деца.
  • 1973 - USА No.1 Diana Ross 'Touch Me In The Morning'
  • 2002 - UK No.1 Sugababes 'Round Round'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје