Топ 10 @ 10 08.04.2019


1
Rumbala
Roy Rosenfeld
| 1 Недела во листата
2
2
A Fire In The Sun
Marino Canal
| 3 Недели во листата
0
3
6 a.m. Funk (Original Mix)
Karmon
| 2 Недели во листата
0
4
Starry Night (Original Mix)
Peggy Gou
3 | 2 Недели во листата
0
5
Swimming Places (Purple Disco Machine re-work)
Julien Jabre
| 1 Недела во листата
0
6
Ardor (Original Mix)
Soul Button, Modeplex
1 | 3 Недели во листата
0
7
Noise (Original Mix)
Denis Horvat Ft Lelah
| 1 Недела во листата
1
8
Deep Feeling (Extended Mix)
Foo Funkers, Raul Osvaldini
2 | 3 Недели во листата
1
9
Got To Keep On
The Chemical Brothers
2 | 4 Недели во листата
0
10
Lanarka (Original Mix)
Sebastien Leger
2 | 4 Недели во листата
0
Музички времеплов
  • 1944 - роден е Mark Volman од Turtles.
  • 1972 - "First Time Ever I Saw Your Face" на Roberta Flack добива златен сертификат.
  • 2000 - Phil Collins ја добива тужбата за авторски права против Earth Wind and Fire кои му биле придружен бенд на неговиот албум во живо Serious Hits.
  • 1978 - Jackson Browne, Doobie Brothers, Tom Petty and the Heartbreakers, Carly Simon, Bruce Springsteen, James Taylor и други потпишуваат петиција против учеството на Америка во нуклеарната моќ.
  • 1980 - USA No1 Blondie “Call Me” 6 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје