Музички времеплов


 • 1990 - USA No1 Sinead O’Connor “Nothing Compares 2 U” 4 w.
 • 1984 - USA No1 Phil Collins “Against All Odds” 3 w.
 • 1979 - USA No1 Amil Stewart “Knock On Wood” 1 w.
 • 1976 - Eric Carmen доаѓа на американската листа со најголемиот соло хит "All by Myself".
 • 1959 - роден е Robert Smith од the Cure
 • 1956 - USA No1 Elvis Presley “Heartbreak Hotel” 2 w.
 • 1947 - роден е Ален Ворнер гитарист во групата Foundations.
 • 1947 - роден е Iggy Pop.
Музички времеплов
 • 1947 - роден е Ален Ворнер гитарист во групата Foundations.
 • 1976 - Eric Carmen доаѓа на американската листа со најголемиот соло хит "All by Myself".
 • 1979 - USA No1 Amil Stewart “Knock On Wood” 1 w.
 • 1959 - роден е Robert Smith од the Cure
 • 1947 - роден е Iggy Pop.
 • Повеќе
Фреквенции
Скопје