Imagine Dragons - Thunder


Музички времеплов
  • 1995 - Roxette стануваат првите западни музичари по George Michael, кои настапуваат во Пекинг. Пред нив George Michael настапил во 1984 година на Кинеската Нова Година.
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје