Brit Awards 2013

Музички времеплов
  • 1983 - UK No.1 KC and the Sunshine Band 'Give It Up'
  • 1964 - UK No.1 Manfred Mann were 'Do Wah Diddy Diddy'
  • 1966 - USА No.1 Lovin Spoonful 'Summer In The City'
  • 1971 - John Lennon заминува во Њујорк и никогаш повеќе во животот нема да има шанса да стапне на британска територија.
  • 1994 - Се одржува фестивалот Woodstock '94 во Њујорк пред 350.000 обожаватели. Меѓу учесниците се Green Day, Nine Inch Nails, Aerosmith и Red Hot Chili Peppers.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје