Топ 10 @ 10 18.05.2020


1
Wave Rider
Fideles
| 1 Недела во листата
1
2
Solar Sail (Original Mix)
DAVI
3 | 2 Недели во листата
0
3
Last Call (Original Mix)
In Anima
| 1 Недела во листата
0
4
For a Feeling feat. Rhodes (Extended Mix)
CamelPhat, ARTBAT
1 | 2 Недели во листата
1
5
Dark Aster
Hunter Game
| 1 Недела во листата
1
6
Alone (Original Mix)
Tale Of Us
4 | 2 Недели во листата
0
7
Unfold (Original Mix)
Marino Canal
| 1 Недела во листата
1
8
Unexplainable (Dee Montero Remix)
Nohan
7 | 2 Недели во листата
0
9
Todo Homem (Nacho Varela & Cruz Vittor Edit)
Zeca Veloso
5 | 2 Недели во листата
1
10
Fire In The Jungle (Lunar Plane Remix)
Oliver Koletzki
3 | 3 Недели во листата
1
Музички времеплов
  • 1947 - Роден е Junior Campbell од Marmalade (1969 UK No.1 'Ob-La-Di Ob-La-Da').
  • 1976 - The Who влегуваат во Гинисовата книга на рекорди како сопстевници на најгласниот рок концерт од 120 децибели.
  • 1964 - Роден е MC Darryl 'D' McDaniels од Run-DMC.
  • 1998 - UK No.1 Tamperer 'Feel It'
  • 1952 - Роден е Karl Bartos од Kraftwerk.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје