Топ 10 @ 10 12.08.2019


1
Misirlou (Original Mix)
Valeron
| 1 Недела во листата
3
2
Joys (Extended Mix)
Roberto Surace
2 | 3 Недели во листата
0
3
Mystika (Original Mix)
DSF
2 | 3 Недели во листата
2
4
Foolish (Martin Waslewski Remix)
Black Circle
| 1 Недела во листата
0
5
Shamma (Original mix)
Ian Ludwig
3 | 3 Недели во листата
1
6
Days Go By (CamelPhat Extended Remix)
Dirty Vegas
3 | 2 Недели во листата
0
7
Elephante
Sarkis Mikael & Epstein
1 | 4 Недели во листата
2
8
Emotion (Original Mix)
Purple Disco Machine
1 | 2 Недели во листата
1
9
The Biggest Heart (Original Mix)
Roy Rosenfeld
1 | 4 Недели во листата
2
10
Return To Oz (ARTBAT Remix)
Monolink
1 | 7 Недели во листата
2
Музички времеплов
  • 1972 - Chicago започнуваат 5-неделен престој на првото место на американската албумска листа со 'Chicago V'.
  • 2001 - UK No.1 Five 'Let's Dance'
  • 1967 - USА No.1 Beatles 'All You Need Is Love'
  • 1940 - Роден е текстописецот Roger Cook, бил член на Blue Mink, (1970 UK No.3 'Melting Pot'), а бил автор на над 80 топ 30 хиотви, меѓу кои и ‘Something’s Gotten Hold Of My Heart’, ‘Long Cool Woman In A Black Dress’, ‘You’ve Got Your Troubles’ и ‘I’d Like To Teach The World To Sing’.
  • 1978 - UK No.1 Commodores 'Three Times A Lady'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје