Во живо Интернет канали

Музички времеплов
  • 1997 - UK No.1 Michael Jackson 'Blood On The Dance Floor'
  • 1948 - Роден е Klaus Meine од Scorpions (1991 UK No.2 'Wind Of Change').
  • 1985 - Dire Straits го добиваат вториот британски бр. 1 албум 'Brothers In Arms', бр. 1 и во САД и во уште 24 други земји. Се продава во над 20 милиони копии во светски рамки.
  • 1968 - Simon and Garfunkel го добиваат вториот американски бр. 1 албум 'Bookends'.
  • 1997 - Извештај покажува дека Elvis Presley е најтиражен постхумен забавувач со продажба од 1 милијарда снимки низ светот, над 480 активни фан-клубови и над 250.000 постојани британски обожаватели кои се уште му ги купуваат снимките.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје