Enrique & Sean Paul - Subeme La Radio


Музички времеплов
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • 1957 - UK No.1 Tab Hunter 'Young Love'
  • 1977 - UЅА No.1 Earth Band 'Blinded By The Light'
  • 2000 - UЅА No.1 Savage Garden 'I Knew I Loved You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје