SIA - Move your body


Музички времеплов
  • 1984 - Jerry Lee Lewis се жени по шести пат, сега со 22-годишната Kerrie McCarver.
  • 1942 - родена е Barbra Streisand.
  • 1972 - онесвестени тинејџерки и други повредени е резултатот од стампедо што претходи на концерт на Jethro Tull во Лонг Аисланд. Било предизвикано од 2.500 обожаватели кои барале билети и полицијата која интервенирала.
  • 1982 - UK No1 Paul McCartney & Stevie Wonder “Ebony & Ivory” 3 w.
  • 1968 - UK No1 Louis Armstrong “What A Wonderful World” 4 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје