David Guetta, Bebe Redxa, Balvin - Say My Name


Музички времеплов
  • 1985 - Michael Jackson нуди поголема сума од Yoko Ono и Paul McCartney за откуп на каталогот на ATV Music Publishing. Со понудени 47,5 милиони долари тој ги добива правата на над 250 песни напишани од Lennon и McCartney.
  • 1941 - Роден е David Crosby, член на The Byrds и дел од Crosby Stills Nash & Young.
  • 1993 - UK No.1 Freddie Mercury 'Living On My Own' (негов прв соло британски бр.1)
  • 1974 - Родена е Ana Matronic, со вистинско име Ana Lynch, од Scissor Sisters.
  • 1999 - UK No.1 Ronan Keating 'When You Say Nothing At All' UЅА No.1 Christina Aguilera 'Genie In A Bottle'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје