Klingande - Wonders


Музички времеплов
  • 1965 - UK No.1 Beatles 'Help!'
  • 1972 - Откако шефот на CBS Records, Clive Davis се воодушевува од настапот на Aerosmith во Канзас, со нив потпишува договор вреден 125.000 долари.
  • 1978 - USА No.1 Rolling Stones 'Miss You'
  • 1978 - Поранешниот менаџер на The Who, Pete Meaden извршува самоубиство.
  • 1956 - UK No.1 Doris Day 'Whatever Will Be, Will Be'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје