Антена 5 Тим

Lefonque

Зоран Георгиев

Ди Џеј

Стил
Фаворити
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1975 - Cher започнува сопствено неделно едночасовно музичко-комично шоу на CBS.
  • 1991 - Queen го добиваат седмиот британски бр.1 албум 'Innuendo'.
  • 1974 - Bob Dylan го добива првиот американски бр.1 албум 'Planet Waves'.
  • 1991 - UK No.1 Simpsons 'Do The Bartman'
  • 1985 - Bruce Springsteen го добива првиот американски бр.1 албум 'Born In The USA'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје