Shawn Mendes and Zedd - Lost In Japan (Remix)


Музички времеплов
  • 1981 - британскиот прогресивен рок бенд Yes најавува распад. Подоцна ќе се реобединуваат уште неколку пати.
  • 1975 - премиера на специјална ТВ емизија за Alice Cooper, "Welcome To My Nightmare: The Making Of A Record Album".
  • 2004 - UK No1 Eamon “F*** It (I Don’t Want You Back)” 4 w.
  • 1981 - UK No1 Buck’s Fizz “Making Your Mind Up” 3 w.
  • 1992 - UK No1 Right Said Fred “Deeply Dippy” 3 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје